نشانه هایی که نیاز به شستشوی رادیاتور دارید.(بخش اول)

اگر ماشین خود را برای تعمیر و نگهداری برنامه‌ریزی‌شده به مکانیک می برید، احتمالاً به شما گفته‌شده‌است که نیاز به شستشوی رادیاتور دارید. اما آیا واقعاً شستشوی رادیاتور ضروری است یا خدمات تا حد زیادی غیر ضروری است؟ مایع رادیاتور دقیقا چه کار می کند و چه زمانی نیاز به شستشوی رادیاتور دارید؟

مایع رادیاتور چه می کند؟

سیال رادیاتور که بیشتر به عنوان خنک کننده یا ضد یخ شناخته می شود، همانطور که انتظار دارید رادیاتور شما را خنک نگه می دارد. موتورهای خودرو داغ هستند به خصوص در هوای گرم و بدون چیزی که گرمای بیش از حد تولیدشده توسط موتور را دفع کند، ماشین شما می تواند خیلی سریع داغ شود و از کار بیفتد.

کارشناسی خودرو در تهران

شستشوی رادیاتور چه می کند؟

در حالی که خنک کننده رادیاتور بسیار مهم است، مانند اکثر سیالاتی که از یک سیستم عبور می کنند، می تواند آلاینده های ناخواسته ایجاد کند و زباله ها را در طول زمان جمع کند. با گذشت زمان، مایع خنک‌کننده رادیاتور شما می‌تواند باعث خوردگی رادیاتور، ایجاد زنگ‌زدگی، پوسته پوسته شدن یا سایر زباله‌هایی شود که نمی‌خواهید در رادیاتور یا موتور خودرویتان وجود داشته باشد. شستشوی رادیاتور و مایع خنک‌کننده این مشکل را حل می‌کند – این در واقع شبیه یک انتقال خون برای سیستم خنک‌کننده شما است. شستشو شامل فشاردادن چندین گالن پاک‌کننده، آب و ضد یخ جدید در سیستم برای خلاص‌شدن از شر تمام ضد یخ های قدیمی و آلاینده هایی است که ممکن است در آن ایجاد شده‌باشد.

***

به سادگی تخلیه رادیاتور ممکن است بسیاری از ضد یخ های قدیمی را از آن خارج کند، اما می تواند مقداری مایع خنک‌کننده و آلاینده را پشت سر بگذارد که سپس با ضد یخ جدید مخلوط‌شده و آلوده‌می‌شود و باعث گرم‌شدن بیش از حد می شود. شما می خواهید با یک شستشوی کامل، حذف اجباری هر چیز قدیمی را انجام دهید تا بتوانید راه را برای مایع جدید هموار کنید.
علاوه بر خارج کردن ضدیخ استفاده شده از رادیاتور، مزایای دیگر شستشوی رادیاتور می تواند شامل از بین بردن زنگ زدگی و پوسته پوسته شدن رادیاتور در نتیجه خنک کننده قدیمی و همچنین روانکاری و افزایش عمر پمپ آب باشد. علاوه بر این، اگر از مواد افزودنی مناسب در طول شستشوی رادیاتوراستفاده کنید، می‌تواند به جلوگیری از نشت، کف کردن، خوردگی و تجمع زباله در آینده کمک کند.
اگر برای شستشوی رادیاتور خود به مکانیک مراجعه می کنید نه اینکه خودتان این کار را انجام دهید، مطمئن شوید که مکانیک یک بازرسی کامل سیستم خنک کننده را انجام می دهد تا هرگونه نشتی در سیستم را که ممکن است نیاز به تعمیر داشته باشد پیدا کند. اگر رادیاتور را بشویید اما نشتی را نادیده بگیرید، احتمالاً موتور شما مدت کوتاهی پس از شستشو دوباره بیش از حد گرم می شود.

چگونه متوجه می شوید که به شستشوی رادیاتور نیاز دارید؟

چندین نشانه ممکن است نشان دهند که ایده خوبی است که رادیاتور را فوراً شستشو دهید. به عنوان مثال، اگر ماشین شما بیش از حد گرم می شود. اغلب به این معنی است که یا در سیستم خنک‌کننده شما نشتی وجود دارد یا اینکه مایع خنک‌کننده به نوعی آلوده‌شده‌است. اگر سطح مایع خنک‌کننده شما نسبتاً پر به نظر می‌رسد، حتی اگر موتور شما بیش از حد گرم شده است، احتمالاً ایده خوبی است که رادیاتور را شستشو دهید.
علائم دیگری مبنی بر لزوم شستشوی فوری رادیاتور عبارتند از: نشت مایع خنک کننده از زیر خودرو، صدا در موتور مثل ساییدن یا ضربه زدن، زباله های قابل مشاهده در مایع خنک کننده و بخار یا بوی عجیبی که از کاپوت شما بلند می شود.

کارشناسی خودرو در تهران

هر چند وقت یکبار باید شستشوی رادیاتور را انجام دهید؟

نظرات در مورد اینکه هر چند وقت یکبار باید رادیاتور خود را شستشو دهید متفاوت است. برخی از کارشناسان می گویند هر پنج سال، برخی هر سه، برخی سالانه. اکثراً موافقند که اگر ماشین جدیدی دارید که کمتر از 10000 مایل در آن مسافت دارد، حداقل برای یک سال نیازی به جرم گیری رادیاتور نیست. اگر هیچ نشانه دیگری وجود ندارد که شما باید رادیاتور خود را شستشو دهید. باید حداقل هر 30000 مایل یا طبق برنامه توصیه‌شده کتابچه راهنمای مالک خود این کار را انجام دهید.

جهت مشاهده دوره کامل هوش خودرو اینجا کلیک کنید.

جهت اطلاع از شرایط کارشناسی رنگ خودرو با شماره  09352821528 تماس بگیرید.

کتاب هوش خودرو را از دست ندهید! خرید کتاب هوش خودرو

کارشناسی رنگ خودرو در تهران

لطفا امتیاز خود را ثبت نمایید.
0 0 امتیاز ها
Article Rating
عضویت
به من اطلاع بده
0 Comments
نظر برخط
مشاهده همه نظرات

با دوره هوش خودرو آشنا هستید؟

این دوره تنها دوره ی جامع در زمینه کارشناسی رنگ خودرو می باشد که به صورت حضوری و غیر حضوری برگزار می شود.
  • 02186120995
  • 09352821528

راست کلیک در این بخش مسدود می باشد!

0
نظر خود را درباره این مقاله بیان کنیدx

پاپ آپ معامله گر هوشمند